Boka hembesök

Glöm inte att boka ett kostnadsfritt besök!

Boka ett kostnadsfritt
hembesök

Beställ katalog
Beställ katalog

Nyproduktion

 

64 Länder, 15 000 stommar/dag

 

Kombinera vår bredd och kapacitet med över 90års erfarenhet av snickeriutveckling så förstår du varför INTOTO många gånger blir valet för världens främsta bostadsutvecklare, byggare och arkitekter.

Framgången, som lett till mängder av utmärkelser*, bygger på en nära kommunikation och stoltheten att äga och representera INTOTO i alla led från personal till slutkonsument. Personalens starka arbetsmoral och erfarenhet tillsammans vår möjlighet att möta marknadens krav genom skräddarsydda lösningar i vår nära kontakt med källan – vår fabrik i Tyskland – skapar en tydlighet och garanterar er som utvecklare en smidig process.

INTOTO arbetar ständigt med att utveckla och ligga i framkant när det gäller kvalitet och innovation. Vår marknadsavdelning finns alltid i bakgrunden och arbetar konstant med att bibehålla vår ledande position i varumärkeskännedom men finns också tillgänglig för att säkerställa säljbarheten i ditt byggprojekt. INTOTOs innehav av ISO-certifikat understryker våra kvalitetskontroller och vårt ansvar i service, kvalitet och produktion – något som kommer med personalens och företagets trovärdighet, integritet och engagemang.

INTOTO SCANDINAVIA erbjuder en konkurrenskraftiga prissättning för det övre segmentet med exklusiva frontmaterial så som glas, keramik, lack och stål. För mellan segmentet arbetar vi med vårat INTOTO-koncept som erbjuder högkvalitetskök i ett brett sortiment och marknadens mest populära fronter och färger. Oavsett om ert projekt sträcker sig från 4 kök till flera hundra så kan vi erbjuda en lösning som passar er kundgrupp och er vision om nyproduktion.

 

 

Kontakta oss för mer information:

Robin Henriksson

robin.henriksson@intotokok.se

08-401 11 52